Login
Gebruiker
:
Wachtwoord
:
Ben je lid van Scouting Montfoort, maar heb je nog account klik dan hier!
Meisjeswelpen

Hallo allemaal,

 

Wij zijn de Meisjes Welpen, een leuke en gezellige groep meiden tussen de 7 en 11 jaar. Onze draaiavond is elke donderdagavond van 18:30 tot 20:00 uur op ''Ons Honk'' op het Pastoor Spaanplein. Op deze leuke en gezellige draaiavonden doen wij veel verschillende dingen zoals knutselen, proefjes avonden, vader/moeder dochter avond. Ook doen wij echte scouting activiteiten zoals pionieren (knopen) en kampvuur maken. Elke seizoen proberen we ook te werken aan een insigne, elke keer met een ander onderwerp, er komen dingen aanbod over EHBO, show, sport en spel en nog veel meer leuke en leerzame dingen.

 

Ook zamelen we geld in voor onze eigen speltak, maar ook voor heel scouting Montfoort, dit doen wij zoal door loten te verkopen en de stroopwafels actie. Het geld wat wij hier meer verdienen gebruiken we om allemaal leuke dingen mee te doen tijdens de draaiavonden en tijdens kamp.

 

Ook buiten deze leuke activiteiten proberen wij weer elke jaar een week op zomerkamp te gaan. Een leuke week met de hele groep weg, zonder papa of mama maar met leuke leiding en andere Meisjes Welpen. Elk jaar heeft het zomerkamp een kampthema. Buiten de activiteiten die met het thema te maken hebben, gaan we meestal een dagje zwemmen, een dagje naar de stad en een dagje nog wat leuks doen buiten het terrein. tijdens het zomerkamp verblijven wij in een blokhut en hoeven de meiden dus niet in een tent te slapen.

 

Meisjes Welp worden?

Heb je zin om een keertje te komen kijken en ben je tussen 7 en 11 jaar? Mail dan naar: meisjeswelpen@outlook.com

We zullen je uitnodigen om een kijkje te komen nemen bij onze draaiavond.

 

Leiding worden?

Lijkt het je leuk om leiding te worden bij de Meisjes welpen van scouting Montfoort, bekijk dan 1 van de kopen aan de rechter kant en of mail naar meisjeswelpen@outlook.com en dan nemen wij contact met je op om kennis te maken.