Bevers

Hallo allemaal,

Wij zijn de Bevers van Scouting Montfoort. De Bevers zijn jongens en meisjes van 5 tot 7 jaar. Iedere zaterdagochtend van 09:30 tot 11:00 uur hebben wij een opkomst in ‘’Ons Honk’’ op het Pastoor Spaanplein.

Onze ochtenden zijn in het thema Hotsjietonia waar 11 verschillende figuren wonen, namelijk: Stuiter, Bas Bos, Keet Kleur, Fleur Kleur, Noa, Professor Plof, Rebel, Rozemarijn, Stanley stekker, Steven Stroom en Sterre Stroom. Alle figuren beleven een spannend, maar ook een leuk avontuur.

Tijdens de draaiochtenden gaan we met Stuiter in Hotsjietonia op pad en doen we elke keer wat anders. We doen activiteiten zoals dingen ontdekken, proeven, voelen, speurtochten, koken, spelletjes, knutselen, EHBO en op excursie gaan. Dit doen wij niet alleen, maar samen met elkaar. Ook hebben we activiteiten die we doen met heel Scouting Montfoort. Bijvoorbeeld de stroopwafelactie, Jantje Beton, Kerst-in en nog veel meer leuke dingen!

Ter afsluiting van een Bever seizoen (net voor de zomervakantie) blijven wij één nachtje logeren en soms zelfs op een andere locatie! De volgende dag hebben we meestal een leuk uitje!

Wil je meer informatie over onze groep, of wil je lid worden? Mail dan naar bevers@scoumo.nl

Groetjes de leiding van de Bevers