Gidsen

Hallo allemaal,

Wij zijn de gidsen van Montfoort! Een gezellige groep meiden van 11 t/m 15 jaar.

Onze opkomsten zijn op de woensdag van 18:45 uur tot 20:15 uur. Op zo’n opkomst laten wij ons altijd uitdagen om weer wat nieuws te leren of juist beter te worden in iets wat we al kunnen. Wij vinden het heel leuk om vuur te maken, te koken maar ook om bijvoorbeeld een groot spel in de binnenstad van Montfoort te doen.

Even een voorbeeld: laatst hebben we het mega EHBO spel gedaan door Montfoort. We begonnen bij een centraal punt en in Montfoort waren mensen “gewond” die we dan EHBO moesten verlenen.

Eén keer per seizoen proberen we een restaurant weekend te houden, zodat we geld kunnen inzamelen voor ons zomerkamp. Bij zo’n restaurant weekend doen wij alles zelf: van versiering tot aan het toetje.

In de eerste week van de zomervakantie gaan we altijd een week op kamp waarbij wij in tenten slapen, de hele week zelf koken en we bezig zijn met een hele hoop leuke activiteiten.

Door het jaar heen hebben we ook gezamenlijke activiteiten met de gehele vereniging, bijvoorbeeld het zwembadweekend in het Knopenbad. Maar ook de JOTA waarbij draait alles om communiceren op heel veel verschillende manieren en met Kerst-inn vieren we kerst met heel Scouting Montfoort.

Lijkt het jou leuk om een keer met ons mee te doen, stuur gerust een mailtje. Je bent altijd welkom!

Groetjes,
De Gidsenleiding!